Social

#vrajitoare #magie alba #descantece #faliment #criza

Vrajitoarele se specializeaza in descantece anti-faliment

La inceputul acestei saptamani, prezicatoarele din Galati s-au intalnit si au discutat despre noile probleme ale clientilor, dupa ce au constatat ca necazurile nu mai sunt in dragoste ci au mai mult legatura cu banii.

Asa se face ca, de Boboteaza pe stil vechi (luni 19 ianuarie), una dintre cele mai importante sarbatori ale stapanelor magiei albe, clarvazatoarea Mihaela a reunit noua vrajitoare din Galati, pentru a se pregati de anul care incepe, scrie Adevarul.

Cum efectele crizei financiare mondiale au inceput sa se resimta si in Romania, stapanele magiei albe din Galati au noi obiective noi: descantece si potiuni pentru spor la bani, anticriza, antifaliment sau chiar anti- Garda Financiara ! "Galatiul se poate baza pe noi, ca intotdeauna am facut pentru Galati ca sa fie bine. Ca sa fie ferit si ocrotit", a spus clarvazatoarea Mihaela.

Astfel, in noaptea de Boboteaza pe stil vechi, vrajitoarele au "impartit miresmele", adica au azvarlit in apa Dunarii cenusa ierburilor pe care le-au fiert sau ars. Femeile spun ca, in ultima vreme, lumea magiei albe s-a specializat si pe vrajile economice.

"Vin tot mai multi oameni sa-mi ceara ajutorul ca sa-si pastreze serviciul, dar vin si patroni de firme aflate deja in pragul falimentului. Ei imi spun tot ce au pe suflet, multe persoane care le vad cu ochi rai. Daca cineva vine la mine si imi aduce un lucru de la firma respectiva, in trei zile il fac sa reuseasca", promite Mihaela.

Reduceri "de criza"

Pentru o criza financiara nu se gasesc insa solutii cat ai bate din palme. E nevoie chiar si de cateva zile, dar nu mai mult de noua, dupa cum spune Mihaela. "Cei care aud trosnind, bocanind prin casa, li se pare ca vad ceva, viseaza urat, dar pana la ziua uita sa stie ca astea sunt semne de farmece. Pretul depinde de fiecare si de cat de complex e cazul. Se pot face vraji pe apa, la cap de mort, cu pasare sau pe foc", spune Mihaela.

Ea zice ca recesiunea economica se simte insa in buzunarele clientilor, asa ca vrajitoarele sunt dispuse sa faca reduceri de criza si, bonus, talismane aducatoare de noroc. "Primesc un talisman facut cu plante si menit: asa cum trage lumea la ban, asa sa traga la el. Talismanul meu e bun si pentru tribunal, si pentru politie, si pentru tot.

Tot eu le dau in bobi la politicieni si le spun dinainte care are bucurie. Sa stie dinainte care castiga in alegeri", spune clarvazatoarea. Adunarea de taina de la Galati nu a fost insa singura.

Peste cateva zile, la Bucuresti, va avea loc un congres al vrajitoarelor din toata tara, la care se vor pune la cale vraji puternice, spune Mihaela, "cu influenta nationala si internationala".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea