Social

#pandemie #inviere #slujba #paste #klaus iohannis

Vom putea merge la biserica in Noaptea de Inviere? Anuntul facut de Klaus Iohannis

Numarul infectiilor cu noul coronavirus este in crestere accelerata, iar autoritatile incearca sa tina sub control valul trei al pandemiei de coronavirus si iau in calcul noi restrictii. Se apropie sarbatorile pascale, iar multi romani se intreaba daca vor putea merge la biserica in Noaptea de Inviere, tinand cont ca in prezent circulatia este restrictionate pe timp de noapte.

 

In cadrul unei conferinte de presa, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat ca autoritatile nu vor impune restrictii dure in urmatoarea perioada, iar de Paste oamenii vor putea merge la biserica in Noaptea de Inviere. 

„Anul acesta sarbatorile sunt la o distanta mare, acum, in 4 aprilie, vor sarbatori catolicii, evanghelicii, reformatii, iar la inceputul lui mai vor sarbatori crestinii ortodocsi.

Eu imi doresc tare mult sa gestionam pandemia in asa fel incat sa poata sa mearga si la biserica, sa se intalneasca - sigur, in cerc mai restrans, dar sa se poata intalni cu familia, fara sa avem petreceri cu multe persoane, mai degraba in cadrul familial, dar cred ca aceste lucruri sunt posibile”, a spus presedintele Iohannis, inainte de a adauga:

„Sunt sfintele sarbatori de Pasti, oamenii vor sa mearga la biserica, si trebuie sa gasim solutii ca sa mearga la biserica”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea