Social

#autostrada # compania de autostrazi

Vom avea inca 147 de kilometri de autostrada pana la sfarsitul anului

Compania de Autostrazi promite ca va inaugura inca 147 de kilometri de autostrada pana la sfarsitul anului 2012.

Fostul director general al Companiei de Autostrazi, Mihail Basulescu, a explicat intr-un comunicat preluat de economica.net ca in luna octombrie vor fi inaugurati 32,5 kilometri de autostrada din varianta de ocolire Deva-Orastie.

Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a anuntat recent ca pe data de 20 iulie ar urma sa se deschida circulatia pe 36,7 kilometri din Autostrada Soarelui, tronsonul Cernavoda-Constanta, urmand ca intr-o luna sa fie inaugurati si cei 62,5 kilometri ai autostrazii Bucuresti-Ploiesti.

Pana la finalul anului 2012, se vor deschide 9,5 kilometri din autostrada Timisoara-Lugoj, ultimii 4,6 kilometri din varianta de ocolire a Constantei si toti cei 12,25 de kilometri din varianta de ocolire a Aradului.

La inceputul acestui an, reprezentantii companiei au anuntat ca urmeaza sa deschida circulatia pe 200 de kilometri de autostrada, dar deja este jumatatea anului si nu s-a inaugurat nici macar un kilometru.

Sursa foto: panoramio.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea