Social

# vacanta la mare # taxa pod #pod Fetesti-Cernavoda

Vom ajunge mai repede la mare. Taxa la podul Fetesti – Cernavoda, suspendata in weekend

Plata taxei de trecere a podului peste Dunare de la Fetesti - Cernavoda va fi suspendata permanent la sfarsit de saptamana. Motivele sunt binestiute de toata lumea: cozile interminabile si lipsa unui sistem performant care sa le previna, astfel incat soferii sa nu mai stationeze doua-trei ore in aceasta zona.

"Am reusit ca intotodeauna, cand o institutie sau o companie nu e in stare sa rezolve o problema simpla, CNADNR a reusit sa faca tot o catastrofa la bariera de la Fetesti. Oamenii cred ca nu se mai duc in vacanta de groaza ca... nu stiu cum s-au gandit orele alea, poate gandesc eu mai bine si ii anuntati ca de vineri pana luni nu se plateste acolo, la Fetesti. Tinem oamenii pentru 13 lei, ne batem joc de ei si faptul ca CNADNR e atat de incompetent incat nu e in stare sa faca un sistem sa poata oamenii sa treaca mai repede, sa plateasca, nu e vina oamenilor", a spus Ponta in sedinta de guvern, potrivit mediafax.ro.

"Deocamdata, rezolvam romaneste, adica ridicam bariera trei zile, dar eu am speranta ca dumneavoastra, cu spiritul antreprenorial, reusiti sa gasiti o solutie ca sa nu ne mai batem joc de oameni", i-a spus Ponta ministrului Transporturilor, Ioan Rus.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea