Social

#dan voiculescu #suspendare #traian băsescu

Voiculescu cere Senatului suspendarea lui Traian Basescu

Senatorul Dan Voiculescu propune suspendarea presedintelui Traian Basescu. Liderul PC a depus o cerere in acest sens la Biroul Permanent al Senatului.

"Romania traverseaza o perioada politica, economica si sociala extrem de dificila. Cresterea taxelor intr-o perioada de grava recesiune economica reprezinta, in opinia unanima a specialistilor, o masura disperata care, pe termen mediu si lung, va reduce incasarile la bugetul de stat si va determina amplificarea fenomenelor din sfera evaziunii fiscale (...) In aceste conditii, presiunea pe institutiile fundamentale ale statului roman - Presedintie, Parlament, Guvern – este extrem de acuta, pentru ca de reactia lor coordonata si responsabila depinde relansarea economica si refacerea coeziunii sociale", se arata in documentul depus de Voiculescu la Biroul Permanent al Senatului in secret pe 1 iulie, conform Inpolitics.ro.

 ( citeste continuarea in Realitatea.net )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea