Social

#vlad munteanu #cfr cluj #fotbal #bundesliga #dinamo

Vlad Munteanu refuza intoarcerea in Liga I

Vlad Munteanu , nu se gandeste la o intoarcere in Romania. Desi fosta lui echipa Dinamo si CFR Cluj si-au exprimat interesul pentru mijlocas, el prefera sa ramana la campioana Germaniei, Wolfsburg .

Fotbalistul din Bundesliga nu se gandeste la intoarcere si crede ca isi poate atinge potentialul maxim in Germania.

"Stiu despre interesul celor de la Dinamo, insa Bundesliga ramane Bundesliga indiferent la ce echipa evoluezi. Sunt jucatori care s-au intors in Liga 1 si nu s-au mai putut reacomoda. Desi uneori simt nevoia de a fi cu prietenii din tara, de apropierea lor, prefer totusi sa mai sacrific cativa ani si sa ma realizez din toate punctele de vedere in Germania. O am alaturi pe Andreea, cea care mi-a schimbat viata si m-a dus pe un drum bun. Am hotarat impreuna sa nu ne intoarcem in tara, indiferent ce echipa ma va contacta", a spus fotbalistul, citat de Ziarul ring.

Munteanu a negat si zvonurile despre un transfer la Cluj, dupa expirarea contractului cu Wolfsburg in 2010. El va ramane in Germania inca patru sau cinci pentru ca apreciaza mentalitatea de acolo. Chiar daca este onorat de interesul CFR Cluj, Munteanu considera ca nici o suma de bani nu l-ar convinge sa se intoarca in Romania.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea