Social

Viteza spre Brasov, de la 50 la 70 km

Bucurestenii vor putea ajunge mai repede la munte. Autoritatile au decis ieri cresterea limitei de viteza pe tronsonul Bucuresti-Brasov, de la 50 la 70 km pe ora.

Inspectoratul General de Politie a anuntat ca autoturismele vor putea circula cu viteza mai mare in localitatile de pe drumul spre Brasov, supravegheat de videocamere. Masura a fost luata pentru a inlesni traficul pe Drumul National 1.
Insa limita de viteza initiala , de 50 km pe ora, va fi mentinuta in localitatea Posada si pe sectorul de drum din zona localitatii Timisul de Sus , din cauza structurii cu probleme a drumului. Reprezentantii Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania au montat, de ieri indicatoarele rutiere cu noua limita de viteza. IGPR a mai precizat ca pentru celelalte categorii de autovehicule viteza de circulatie in localitati ramine neschimbata, respectiv 50 de kilometri la ora.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea