Social

Viorel Moldovan, incert pentru meciul cu Rennes, din Cupa Frantei

Atacantul roman Viorel Moldovan , de la formatia franceza de fotbal FC Nantes , este incert pentru meciul cu Rennes, echipa antrenata de Ladislau Boloni , in sferturile de finala ale Cupei Frantei, pe teren propriu. Dupa partida cu Metz (2-2), in care Moldovan a marcat al 13 gol in 11 meciuri, internationalul roman a resimtit dureri la spate si nu se sti daca va juca miercuri decat cu putin timp inainte de meci. Atacantul roman Viorel Moldovan a admis, marti, ca Nantes ramane "prioritatea" sa pe viitor, dar a afirmat ca studiaza si alte propuneri din Italia si Anglia, relateaza AFP.

"Deocamdata, eu ma concentrez asupra jocului meu. Vreau sa dovedesc in continuare ca pot practica un fotbal de calitate" - a precizat Moldovan, care nu a ascuns faptul ca si-ar dori ca gruparea nanteza sa-i propuna o prelungire a contractului pe doi ani.

Pozitia lui Viorel Moldovan contrasteaza, oarecum, cu siguranta afisata de responsabilii clubului, care lasasera sa se inteleaga saptamana trecuta ca vor finaliza intr-un timp cat mai scurt prelungirea contractului sau cu un an, cu o optiune pentru un an in plus.

Moldovan a revenit in efectivul "canarilor" in cursul lunii ianuarie, in baza unui contract pana la finele sezonului. El a inscris pana acum 13 goluri in 11 meciuri, dintre care opt in campionat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea