Social

#proces violatori #fata violata Vaslui #cei 7 violatori Vaslui

Violatorii din Vaslui, astazi la judecata. Procesul a fost suspendat

UPDATE  Cei sapte tineri din Vaslui, acuzati de viol, au ajuns astazi in fata magistratilor. In instanta se vor intalni cu victima lor, dar si cu sustinatorii ei. Peste 1.000 de oameni au anuntat pe Facebook ca vor fi prezenti la acest termen pentru a o incuraja pe fata, printre ei si luptatorul Catalin Morosanu. Sedinta de judecata a fost suspendata. Avocatul unuia dintre violatori a recuzat judecatorul de sedinta invocand ca se lasa influentat de presiunea mediatica.

 

Procesul celor 7 baieti din Vaslui, acuzati ca au violat si lipsit de libertate o fata de 14 ani, in 2014, se desfasoara in mijlocul unui scandal. 

In fata Judecatoriei, unde are loc procesul vineri dimineata, s-au strans peste 100 de persoane, sustinatori ai fetei violate, dar si ai violatorilor. 

Intre cele doua tabere exista o atmosfera tensionata, transmite Realitatea TV. Unii dintre cei adunati in fata Judecatoriei ii huiduie pe agresori, in timp ce altii ii sustin.

„Nu le-as da drumul niciodata. Sa primeasca pana la 25 de ani. Trebuie huiduti, trebuie batuti! Fata, sa mearga inainte. O fata sa fie violata, va dati seama? Nu le e rusine?”, spune o femeie care a venit sa manifeste impotriva violatorilor.

Foarte multe forte de ordine sunt prezente la fata locului, pentru a tine situatia sub control.

Cei sapte tineri trebuie sa se prezinte astazi cu martori, pentru a scapa de acuzatii. Totusi, nu se va stabili astazi daca vor fi sau nu trimisi dupa gratii. 

Agresorii se afla la acest moment sub control judiciar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea