Social

#apartament suceava #vanzare apartament #suceava #apartament

Vinzi sau cumperi un apartament in Suceava? Iata tot ce trebuie sa stii

Cumpararea unui apartament este o decizie dificila, extrem de diferita de achizitiile generale, a unor bunuri de consum. Cu siguranta, nu ti se intampla sa mergi in fiecare zi, asa cum mergi la supermarket, pentru a-ti cumpara un astfel de bun imobil.

 

De fapt, in cele mai multe dintre cazuri, achizitia unui apartament are loc o singura data in viata. Din acest motiv, recomandat ar fi sa apelezi la o agentie imobiliara experimentata, care sa iti fie alaturi in fiecare etapa de dinaintea tranzactiei efective. Acest aspect este valabil si in cazul in care faci parte din categoria proprietarilor, care doresc sa finalizeze cat mai rapid procesul de vanzare.

TOP 3 motive pentru a colabora cu o agentie imobiliara atunci cand cumperi sau vinzi un apartament in Suceava

1. Consilierea proprietarilor si stabilirea unui pret de vanzare corect

Indiferent de tipul sau de starea apartamentului pe care il ai la vanzare, in mod cert, iti doresti sa obtii un pret cat mai corect. Daca ceri o suma prea mare, risti sa ii alungi pe potentialii cumparatori, iar daca vinzi apartamentul mult prea ieftin, simti ca nu mai castigi nimic, ci dimpotriva, iesi in pierdere.

O agentie imobiliara din Suceava, care dispune de experienta necesara, este compania Proactiv Imobiliare. Agentii sai profesionisti vor intreprinde o analiza de piata si iti vor oferi o serie de rezultate realiste, in asa fel incat sa obtii o suma multumitoare si corecta.

2. Consilierea potentialilor cumparatori in identificarea apartamentului perfect

O agentie imobiliara din Suceava care se respecta si, mai ales, care dispune de un portofoliu vast de clienti, va cauta cea mai buna varianta pentru potentialii cumparatori, in functie de nevoile, asteptarile, dar si de bugetul acestora.

Prin urmare, cei interesati vor economisi timp si vor dispune de mai multe sanse pentru a gasi apartamentul la care viseaza, spre deosebire de situatia in care aleg sa caute pe cont propriu un bun imobil potrivit.

3. Promovarea proprietatii intr-o maniera eficienta

Profesionalismul unei agentii imobiliare se observa cel mai bine atunci cand ne raportam la activitatea de promovare. Astfel, aceasta va alege cele mai eficiente mijloace de promovare, in asa fel incat anuntul despre apartamentul pe care il ai la vanzare sa ajunga la clientii potriviti.

Pe de alta parte, avantajul sau principal este ca dispune de preturi mult mai avantajoase in accesarea canalelor de promovare online si offline, fata de tarifele pe care le obtin persoanele fizice.

Asadar, tu cat de mult iti doresti sa vinzi sau sa cumperi un apartament in Suceava, intr-un interval scurt de timp? Fiecare dintre noi stie ca timpul costa bani, sens in care te sfatuim sa colaborezi cu o agentie imobiliara de succes.

Spre exemplu, poti apela la ajutorul celor de la Proactiv Imobiliare Suceava, accesand www.proactivbusiness.ro. Reprezentantii sai experimentati iti vor oferi solutii avantajoase fie pentru a intra in posesia imobilului dorit, fie pentru a vinde cu usurinta apartamentul propriu. Lasa profesionalismul si experienta sa isi spuna cuvantul si tu bucura-te doar de beneficii!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea