Social

Vintu adie din nou prin Insula Creta

Vedetele si managerii Realitatii TV reediteaza weekendul de lux din Grecia. Nota de plata o achita oficial S.O. Vintu.

Robert Turcescu, Mihai Tatulici, Andrei Gheorghe, Sergiu Toader, Melania Medeleanu , Andreea Rosca si Stelian Tanase s-au imbarcat joi seara in avionul inchiriat de SOV care a decolat spre statiunea Elounda din insula elena Creta .

Informatia a fost confirmata de unele vedete aflate deja in minivacanta platita de Vintu. Ca si anul trecut, pretextul a fost team-buildingul organizat pentru celebritatile postului.

Team-building de multumire si motivare

Sint in acelasi loc ca si data trecuta. Am plecat joi seara din Romania si ne intoarcem luni dimineata. Este acelesi gen de team-building ca si precedentul, de multumire pentru activitatea din anul trecut si de motivare pentru anul viitor, a declarat Andrei Gheorghe, pentru Cotidianul .

Cu toate ca actionariatul lui SOV este de ceva vreme oficial, drept pentru care angajatii sai nu ar avea motive sa isi ascunda prezenta in Creta, o mare parte dintre acestia sint insa foarte secretosi. Astfel, intrebat unde se afla si care este scopul adunarii din Grecia, Robert Turcescu a afirmat sec:

E timpul meu liber pe care va rog sa-l respectati. Nu pot sa vorbesc acum. Respectarea intimitatii a invocat-o si Sergiu Toader, iar Andreea Rosca a refuzat categoric sa vorbeasca despre distractia din Creta, cu toate ca anterior mama ei confirmase telefonic plecarea in afara tarii in interes de serviciu.

O combinatie fericita

In schimb, Melania Medeleanu a recunoscut fara sa clipeasca faptul ca se afla pe insula alaturi de colegii de la Realitatea TV. Intrebata daca sederea pe Mediterana este una de relaxare sau daca are ca scop exercitarea profesiei, stirista a raspuns rezervat: A fost o combinatie fericita.

Unul dintre marii absenti ai chefului de la malul marii a fost Lucian Sirb, prins cu treburi in Bucuresti. Am fost invitat, dar nu am putut sa plec. Ma ocup de proiectul proaspat lansat The Money Channel. Sintem inca la inceput cu el si avem mult de munca.

Surse prezente in excursia din Elounda sustin ca sejurul nu a fost unul spectaculos si ca invitatii au petrecut o mare parte din timp la plaja sau la plimbare. Spre deosebire de anul trecut, ski-jetul nu a facut parte din programul de distractie.

Pe aripile Vintului, episodul doi

Cu un an in urma, sefii si vedetele de la Realitatea TV erau purtati de catre Vintu pe aripile unui avion particular in nordul Insulei Creta, la Heraklion . De acolo, pina la Elounda, denumita si Coasta de Azur a Greciei, echipa Realitatii TV era transferata cu limuzine de luxoase. Vacanta de lux: vile cu vedere la mare, camere cu bai-jacuzzi, delicatese la tot pasul, piscina, plimbari cu ski-jetul.

Vintu ar fi scos din buzunar, atunci, aproximativ 300.000 de euro, cam 3.000 pentru fiecare dintre participanti, in acesti bani intrind nu doar sederea in Creta, ci si aeronava charter. Pe vremea aceea, cind Vintu nu era patronul oficial al postului de televiziune, participantii la team-building s-au straduit din rasputeri sa confirme sau sa infirme intilnirea.

Cu toate acestea, chiar controversatul om de afaceri recunostea ca se afla in Creta, coincidenta, in acelasi timp cu cei de la Realitatea TV, precizind ca acolo isi petrece, in mod traditional, vacanta de Paste.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea