Social

#vreme primavara #starea vremii #meteo #primavara #conditii meteo

Vine primavara! Temperaturi de peste 15 grade in urmatoarele zile

Saptamana incepe cu vreme instabila. Se anunta ploi, conditii de ceata si chiar ninsori. Iata cum va fi vremea in utmatorul interval.Cu toate acestea, valorile termice vor fi mai ridicate decat normalul climatologic al acestei perioade.

Luni vremea va fi mohorata in toata tara. Cerul va fi innorat in sudul si centrul Moldovei, in sud-estul Transilvaniei si zona Carpatilor Meridionali si ai Curburii, unde se vor inregistra precipitatii mixte. In restul tarii, cerul va fi temporar noros, iar in Dobrogea si estul Munteniei vor fi ploi si trecator lapovita. In regiunile nord-vestice nebulozitatea se va accentua, precipitatiile se vor extinde ca arie si treptat vor predomina ninsorile. Vantul va sufla slab si moderat cu unele intensificari pe alocuri. Temperaturile maxime se vor incadra intre 2 si 9 grade Celsius.

In Bucuresti cerul va fi innorat, si se vor inregistra precipitatii slabe sub forma de ploaie. Vantul ca sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va ajunge pana la 6-7 grade Celsius.

Marti cerul se va mentine noros in centrul si nordul tarii. In Maramures si in zonele montane vor fi ninsori moderate cantitativ si se va depune strat nou de zapada, izolat mai consistent, in Crisana si Transilvania se vor semnala precipitatii mixte, iar in Banat si Moldova vor predomina ploile. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare si va ploua local seara si noaptea. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari pe alocuri. Temperaturile minime se vor incadra intre -1 si 5 grade Celsius iar cele maxime intre 2 si 11 grade Celsius.

In Bucuresti vremea va fi mai calduroasa decat normalul perioadei. Cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla in general moderat. Temperaturile minime vor fi de 1-2 grade Celsius iar maximele vor urca pana la 9 grade Celsius.

Miercuri vremea se va incalzi, cu precadere in partea sudica a tarii. Cerul va fi mai mult noros in regiunile nord-vestice unde local vor predomina ploile, precum si in zona montana unde la inceput vor fi mai ales ninsori dar si precipitatii mixte. In restul tarii, cerul va fi variabil, cu innorari tempore si doar izolat se vor semnala ploi slabe. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari pe alocuri. Temperaturile minime se vor incadra intre -1 si 6 grade Celsius iar cele maxime intre 5 si 15 grade Celsius, potrivit realitatea.ro.

In Capitala vremea constinua sa se incalzeasca. Cerul va fi variabil cu innorari trecatoare. Vantul va sufla slab pana la moderat.Temperaturile minime vor fi de 2-3 grade Celsius iar maximele vor urca pana la 12-14 grade Celsius.

Joi valorile termice vor continua sa creasca, vremea devenind deosebit de calda pentru aceasta perioada din an. Vor fi innorari in regiunile nord-vestice unde va ploua, dar si la munte unde local se vor semnala precipitatii mixte. In restul teritoriului cerul va fi variabil, cu innorari temporare si ploi pe arii restranse in centru si nord-est. Vantul va avea intensificari in toate zonele, cu viteze mai mari la munte. Temperaturile minime se vor incadra intre 0 si 7 grade Celsius iar cele maxime intre 8 si 18 grade Celsius.

In Capitala vremea constinua sa se incalzeasca, primavara intrandu-si pe deplin, in drepturi. Cerul va fi variabil iar vantul va sufla slab. Temperaturile minime vor fi de 5 grade Celsius iar maximele vor urca pana la 16 grade Celsius.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea