Social

#vremea #cod galben #vremea bucuresti #vremea munte # ninsori bucuresti

Iarna grea in Capitala

Vremea se va raci accentuat si in urmatoarele zile, iar precipitatiile sub forma de ninsoare  vor continua. In Bucuresti ninge si astazi, iar vantul va bate destul de puternic.

Dupa ce ieri, vremea a fost rece in toata tara, mai ales in regiunile extracarpatice, iar in sud-vestul si sudul tarii, a plouat pe arii extinse, miercuri, temperaturile scad si mai drastic. Astfel, ne vom confrunta cu o vreme destul de rece chiar si pentru luna noiembrie, cu maxime ce abia vor ajunge la 5 grade Celsius. In sudul Moldovei va ninge usor, iar in Dobrogea vor cadea precipitatii slabe mixte. Vantul va sufla destul de tare in regiunile estice si sud-estice.

Capitala şi 16 judeţe din sudul şi vestul ţării se afla sub avertizare cod galben de ninsori şi viscol. Potrivit avertizării transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie, de marţi, ora 20.00, până miercuri, la ora 14.00, în Banat, Oltenia şi vestul Munteniei, precum şi în Munţii Banatului şi zona Carpaţilor Meridionali va ninge, iar local şi temporar vântul va avea intensificări, viscolind zăpada. Cantităţile de precipitaţii vor depăşi 15 - 20 de litri pe metru pătrat, iar stratul de zăpadă va fi consistent.

În centrul şi estul Munteniei, inclusiv în zona municipiului Bucureşti, ninsorile vor fi slabe cantitativ, dar vântul va avea intensificări cu viteze de 50-55 de kilometri pe oră şi temporar 65-70 de kilometri pe oră.

 

Avertizarea cod galben a fost emisă pentru Bucureşti şi judeţele Ilfov, Buzău, Prahova, Dâmboviţa, Giurgiu, Teleorman, Argeş, Vâlcea, Olt, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Caraş-Severin, Timiş, Hunedoara şi sudul judeţului Sibiu, relateaza Mediafax.

Sursa foto: adevarul.es
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea