Social

#inundatii # avertizari meteo #avertizari hidrologice #inundatii dunare

Vin inundatiile - avertizari hidrologice catre 12 prefecturi

Comitetul Ministerial pentru Situatii de Urgenta a emis, luni, avertizari hidrologice catre 12 prefecturi din zona Dunarii deoarece pot avea loc fragmentari ale podurilor de gheata si cresterea artificiala de niveluri cu efecte locale pe sectorul aval Oltenita , informeaza Mediafax.

Astfel, au fost emise avertizari catre Braila, Calarasi, Caras-Severin, Constanta , Dolj, Galati, Giurgiu, Ialomita, Mehedinti , Olt, Teleorman si Tulcea.

"Ca urmare a variatiilor de temperatura inregistrate in ultimele zile si a celor prognozate pentru perioada urmatoare, si avand in vedere existenta formatiunilor de gheata pe fluviul Dunarea, s-a constat ca pot avea loc fragmentari ale podurilor de gheata, desprinderea si punerea in miscare a formatiunilor de gheata, precum si ingramadirea acestora in sectoarele cu viteze mai mici ale debitelor si cresterea artificiala de niveluri cu efecte locale pe sectorul aval Oltenita", au anuntat autoritatile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea