Social

#viktor iuscenko #ucraina #iulia timosenko

Viktor Iuscenko o acuza de tradare a Ucrainei pe Iulia Timosenko

In timp ce comunistii ucraineni defileaza prin toata tara pentru a deturna sentinta definitiva si irevocabila de la Haga, manifestand in fata Ministerului Afacerilor Externe de la Kiev spre a se respinge hotararea Curtii Internationale de Justitie, presedintele Viktor Iuscenko o acuza pe Iulia Timosenko de inalta tradare.

Primul-ministru ar fi incheiat niste intelegeri in domeniul gazelor cu Federatia Rusa , ca un al doilea pact Molotov-Ribbentrop . In acelasi timp, Vladimir Putin i-ar fi promis si cinci miliarde de dolari. Iulia Timosenko a cerut expertiza UE pentru acordurile semnate cu Moscova in domeniul gazului metan.

“Nu era mandatata”

“Dupa cele doua acorduri din domeniul gazelor naturale, a fost incheiat si un protocol secret Ribbentrop- Molotov , in care este vorba despre un imprumut de cinci miliarde de dolari din partea Rusiei”, a afirmat presedintele Viktor Iuscenko, preluat de ziarul “Ukrainska Pravda”. Declaratia a fost facuta la o reuniune a Consiliului de Securitate si Aparare a Ucrainei.

Continuarea in Gardianul

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea