Social

#vijelie #ploi #descarcari electrice #meteo

Vijeliile ne vor chinui si in weekend

Vantul puternic si grindina de marimea oului de prepelita, cazuta, joi-seara, in nordul si estul tarii au facut prapad in judetele Botosani , Iasi si Bacau. In doar cateva minute, 686 de animale au fost ucise, iar peste 400 de masini , dar si acoperisurile si ferestrele a peste 3.400 de locuinte, scoli, posturi de politie, case parohiale si anexe gospodaresti au fost distruse. „Bilantul” a fost completat de cele cateva mii de hectare de teren cultivat compromise.

Doar in localitatea ieseana Targu Frumos pagubele provocate de furtuna care nu a durat mai mult de 15 minute au fost estimate de autoritati la peste 10.000.000 de lei. Potrivit Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, cel mai grav afectat a fost insa judetul Botosani, mai exact, localitatea Viisoara, unde o femeie - surprinsa de caderile de grindina pe camp - a ajuns la spital cu rani grave.

 ( citeste continuarea in Evenimentul Zilei )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea