Social

Videanu crede ca e santajat

Primarul sustine ca a devenit tinta unei campanii de presa pentru ca nu a autorizat tutunul si alcoolul in chioscurile Acces-Press.

Adriean Videanu s-a plins ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca este victima unei campanii de santaj dusa de ziarul Ziua. Il avertizez public pe domnul sorin rosca stanescu ca nu sint un om santajabil, a declarat Videanu.

El sustine ca reprezentantii ziarului respectiv ar fi trimis mai multe solicitari consilierilor municipali prin care cereau autorizarea comercializarii tutunului si alcoolului in spatiile comerciale ale firmei Acces-Press.

Nu am nimic cu nimeni, insa toata lumea trebuie sa functioneze in termeni legali. Nu pot autoriza ceea ce solicita acestia, a mai sustinut Videanu. In replica, directorul ziarului Ziua, Sorin Rosca Stanescu, spune ca nu este adevarat si ca il va da in judecata pe primarul general pentru calomnie .

Nu se duce o campanie impotriva domnului Videanu. Au fost niste articole care au aparut de citeva zile incoace. Dupa aceste materiale primarul general s-a autoinvitat la mine, la Snagov, insa nu a mai venit, a declarat Rosca Stanescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea