Social

#unirea urziceni #glasgow rangers #victorie #meci #liga campionilor

Victorie istorica a Urziceniului in Scotia

Unirea Urziceni a obtinut o victorie de necrezut cu Glasgow Rangers . La sfarsitul celor 90 de minute, tabela de scor de pe stadionul din Glasgow arata un sec 4-1 in favoarea romanilor, care au venit in Scotia insotiti de 200 de suporteri.

Campioana Romaniei a socat Scotia si Europa. Dupa ce a fost condusa cu 1-0 din minutul 2, atunci Ricardo a deschis scorul, Unirea a recuperat si castigat la scor meciul, datorita tacticii impecabile a lui Dan Petrescu si un comportament exemplar al jucatorilor din Urziceni.

Egalitatea a fost restabilita dupa o jumatate de ora de joc, in minutul 32, la capatul unei faze frumoase creata de Unirea, atunci cand Bilasco a inscris pentru 1-1. A urmat un moment psihologic al partidei, in minutul 38, atunci cand scotienii au primit un penalty pentru un hent in careu al lui Bruno Fernandes. Daniel Tudor si-a scapat echipa de gol, aparand impecabil sutul lui Davis si din acel moment fraiele partidei au trecut in mainile romanilor.

Acestia au mai marcat de trei ori prin Lafferty (minutul 49), McCulloch ( autogol in minutul 59) si Brandan (minutul 65). Scor final: 4-1 pentru Unirea Urziceni, care se afla in acest moment pe locul al doilea in grupa, cu un total de 4 puncte, cu doua mai multe decat Stuttgart si cu trei in fata scotienilor.

Victoria Unirii a starnit si reactii. Mircea Sandu il vede pe Dan Petrescu antrenand pe viitor in Anglia, in timp ce scotienii spun ca Rangers a fost umilita de mica echipa a lui Dan Petrescu. Numai antrenorul roman a spus ca echipa putea juca mai bine.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea