Social

# primaria sectorului 5 #marian vanghelie #victor ponta #victor ponta psd

Victor Ponta: Vanghelie nu pleaca din PSD. Va fi candidatul USL pentru Primaria sectorului 5

Victor Ponta , liderul PSD, a anuntat ca Marian Vangelie nu va pleca din PSD, el urmand sa fie candidatul care va reprezenta USL la alegerile pentru primaria Sectorului 5 .

"Vanghelie nu pleaca din PSD. Va fi candidatul USL pentru Primaria Sectorului 5. De altfel, in Bucuresti, in afara, de domnul primar Andrei Chiliman , care este confirmat drept candidat al USL pentru Primaria Sectorului 1, Marian Vanghelie si Sorin Oprescu, nu am anuntat ceilalti candidati pentru celelalte patru sectoare. O vom face pana pe 7 aprilie", a declarat Ponta, joi, la Craiova.

Tot joi, presedintele PSD, a anuntat ca partidele din USL nu vor colabora cu presedintele Traian Basescu si PDL.

"Pe 7 aprilie, intr-un eveniment fara precedent in politica romaneasca, si anume dupa congresul extraordinar al fiecaruia dintre cele trei partide, adica PSD, PNL si PC, care vor adopta aceleasi decizii, si anume: Uniunea Social Liberala (USL) merge impreuna la alegerile locale, parlamentare si la cele prezidentiale. Partidele din Uniunea Social Liberala nu vor colabora in niciun caz cu Traian Basescu si PDL", a spus Victor Ponta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea