Social

#alegeri prezidentiale anticipate #alegeri prezidentiale #crin-antonescu #victor ponta

Victor Ponta declara: Crin Antonescu va fi candidatul USL la eventualele alegeri prezidentiale anticipate

Premierul Victor Ponta a declarat ca in cazul in care vor exista alegeri prezidentiale anticipate, Crin Antonescu va fi candidatul propus de Uniunea Social Liberala pentru functia de presedinte.

Totodata, Victor Ponta a subliniat ca nu exista deocamdata o decizie privind momentul in care vor fi organizate alegerile prezidentiale anticipate, urmand sa fie organizate in septembrie sau octombrie.

Presedintele PSD a tinut sa sublinieze si faptul ca nu va coabita cu Traian Basescu daca referendumul va fi invalidat din cauza prezentei insuficiente, insa cei care participa voteaza majoritar in favoarea demiterii.

Victor Paul Dobre, ministrul delegat pentru Administratia publica a declarat, recent, ca Guvernul va organiza alegeri prezidentiale anticipate, potrivit legii. Acestea vor avea loc in termen de maxim 90 de zile de la data referendumului, daca populatia se va pronunta pentru demiterea lui Traian Basescu.

Potrivit deciziei stabilite de Parlament, referendumul va avea lo pe data de 29 iulie.

Sursa foto: ziarulatac.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea