Social

#legea pensiilor #roberta anastase #victor ponta #actiunea penala #politica

Victor Ponta, dat in judecata pentru ca a votat legea pensiilor in absenta

Roberta Anastase, predintele Camerei Deputatilor, a anuntat ieri, ca va depune alaturi de grupul parlamentar PDL o plangere penala care-l vizeaza pe Victor Ponta, liderul PSD. Potrivit ziarului Gandul, Anastase il acuza pe Ponta ca ar fi votat de mai multe ori la Legea Pensiilor , desi nu se afla prezent in sala.

Anastase va apela la justitie si in cazul parlamentarilor social-democrati care au sabotat dezbaterea refereritoare la numirea unui judecator la Curtea Constitutionala.

Tot ieri, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a primit o plangere penala inaintata de PSD. In aceasta plangere Roberta Anastase si Sever Voinescu , secretarul Camerei sunt acuzati de abuz in serviciu, Fals intelectual si fals in declaratii publice.

Radu Moldovan, purtatorul de cuvant al PSD, a declarat ca partidul sau considera ca atat Roberta Anastase, cat si Sever Voinescu, trebuie sa plateasca pentru au incercat prin furt sa aprobe legea pensiilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea