Social

#victor ponta #ioan mang #plagiat ioan mang #demisie ioan mang

Victor Ponta: Daca se dovedeste ca a plagiat, Ioan Mang isi va prezenta demisia

Premierul Victor Ponta a anuntat, joi seara, ca a solicitat Academiei Romane sa verifice daca acuzatiile de plagiat aduse lui Ioan Mang, ministrul Educatiei, sunt adevarate.

Seful Executivului a tinut sa precizeze ca daca se va confirma ca Mang a plagiat, acesta va parasi carma ministerului pe care-l conduce.

"Am hotarat sa solicit - si sper sa fi fost acceptata aceasta solicitare - catre o institutie independenta, respectiv catre Academia Romana, daca exista posibilitatea ca un grup format din cativa specialisti sa analizeze in cel mai scurt timp acuzatiile care i-au fost aduse ministrului, iar in masura in care aceste acuzatii se confirma, domnia sa va trebui sa isi asume raspunderea politica si sa paraseasca functia. Daca acuzatiile se dovedesc adevarate, ministrul pleaca, isi va prezenta demisia, daca nu se confirma, mergem mai departe si se dovedeste ca functia de ministru al Educatiei este cea mai periculoasa din Romania in acest moment", a declarat Victor Ponta.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea