Social

#curtea constitutionala #victor ponta #demitere basescu #referendum 2012

Victor Ponta: Daca CC invalideaza referendumul, constitutional este ca Basescu sa se intoarca la Cotroceni

Premierul Victor Ponta a declarat ca daca marti Curtea Constitutionala (CC) va invalida referendumul din 29 iulie, singura solutie constitutionala este intoarcerea lui Traian Basescu la Cotroceni, "la masa bucatelor".

"Daca maine sase dintre judecatorii Curtii Consitutionale decid sa invalideze referendumul, nu exista decat o singura solutie constitutionala, chiar daca este o solutie nedreapta pentru majoritatea absoluta a romanilor, pentru 8,5 milioane de romani, si anume domnul Basescu se intoarce la masa verde, cum a zis ca nu vrea, se intoarce la masa verde, la masa bucatelor de la Cotroceni. Alta solutie nu exista", a declarat luni Victor Ponta.

Intrebat de jurnalisti daca va incerca sa discute cu Traian Basescu, Ponta a spus ca nu intentioneaza sa faca acest lucru din cauza experientelor anterioare. "Eu sunt patit cu dialogul", a spus premierul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea