Social

#victor ponta #anaf #sorin blejnar #demisie sorin blejnar

Victor Ponta cere demisia sefului ANAF

Victor Ponta , presedintele PSD, i-a cerut, luni, premierului Mihai Ungureanu sa-l schimbe pe Sorin Blejnar de la conducerea ANAF.

Motivul invocat de liderul PSD este acela ca Blejnar ar fi folosit institutia pe care o conduce intr-o batalie politica.

In schimb, Sorin Blejnar a negat aceasta acuzatie si l-a ameninta pe Ponta cu dezvaluiri legate de finantarea raliurilor la care a participat.

"Abuzul in serviciu ramane definitiv atunci cand o instanta se pronunta. Ceea ce vorbeste Ponta doar in mintea lui este vorba despre un abuz in serviciu. Nu am nicio condamnare a unei instante care sa spuna ca am savarsit infractiunea de abuz in serviciu", a declarat Blejnar la Realitatea TV.

"Poate sa ma dea in judecata. In instanta o sa prezint faptul ca, in perioada anilor 2008, 2009, 2010, o societate comerciala cu singur asociat unic, pilotul lui Ponta, a platit si a pus cu titlu gratuit la dispozitia lui Ponta si la dispozitia lui Keleti bunuri ale societatii si servicii ale societatii pentru a le finanta hobby-ul, respectiv participarea la raliu", a adaugat seful ANAF.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea