Social

Victor Ponta a refuzat-o pe Daciana

Ca sa nu perturbeze atentia ziaristilor de la dezbaterile referitoare la perchezitionarea casei fostului lor sef ADRIAN NASTASE, VICTOR PONTA a refuzat invitatia DACIANEI SARBU de a sta langa ea.

De cate ori apar in locuri publice , Victor si Daciana atrag atentia presei. Asa
s-a intamplat si ieri la sedinta grupului parlamentar al PSD, unde colegii lor au discutat pe tema aprobarii solicitarii procurorilor DNA de a fi perchezitionate doua din casele lui Adrian Nastase.


SMS-URI

Ponta a preferat sa stea la distanta de colega sa. El a refuzat invitatia Dacianei de a se aseza alaturi de ea, motivand, in gluma, ca face aceasta alegere pentru a nu deturna atentia jurnalistilor de la subiectul sedintei. Totusi, pe parcursul sedintei, cei doi tineri pesedisti si-au trimis cateva mesaje pe telefonul mobil si nu au ezitat sa-si zambeasca atunci cand privirile li s-au intersectat. Victor Ponta nu a uitat ca este 1 Martie si i-a oferit Dacianei si celorlalte colege din Parlament cate un martisor .

BARFE

In ultimul timp, presa a scris de nenumarate ori despre existenta unei relatii mai mult decat colegiale intre Victor si Daciana. Cu toate acestea, cei doi au negat de fiecare data cand au fost intrebati de relatia dintre ei ca s-ar fi depasit stadiul de "camarazi de partid", cu toate ca petrec mult timp impreuna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea