Social

Victor Piturca: "Suntem favoriti"

Cu doar o zi inainte de ultimul meci din grupa, antrenorul Romaniei, Victor Piturca, a declarat ca echipa noastra va miza pe victorie. Mai mult decat atat selectionerul a adaugat ca nu este important ce se va intampla in meciul Italia-Franta, pentru ca nationala isi doreste foarte mult victoria.

„In momentul de fata Romania are cele mai mari sanse matematic de a merge mai departe, insa practic va fi dificil. Trebuie sa nu avem emotii, avem nevoie de victorie. Concentrarea trebuie sa isi spuna cuvantul. Am incercat sa jucam ofensiv tot timpul.

Nu e foarte important ce echipa introduci in teren, important e rezultatul final. Cunosc foarte bine Olanda. Cei de la agentiile de pariuri se gandesc ca Olanda nu vrea sa intalneasca in semifinale Italia sau Franta, iar asa trebuie sa se gandeasca si olandezii”, a declarat Piturca.

In ceea ce priveste primul 11, selectionerul a precizat ca Ciprian Marica va fi cu siguranta rezerva, iar Marius Niculae este posibil sa fie titular.

„Nu stiu daca Marica va intra maine. Fizic nu este la cel mai inalt nivel. Ar putea sa evolueze 15-20 de minute. O sa am o discutie cu el. Adi Mutu se simte bine. A marcat gol, iar penalty-ul ratat face parte din viata jucatorilor. Psihic nu trebuie sa fie afectat. Ne asteapta un joc important”, a incheiat selectionerul Romaniei.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea