Social

#monica niculescu #wimblendon #tenis #victor_hanescu

Victor Hanescu si dublul Monicai Niculescu merg mai departe la Wimblendon

Romanii merg mai departe la Wimblendon . Victor Hanescu s-a calificat in turul al treilea al turneului de la Wimblendon, in timp ce Monica Niculescu merge in turul doi al turneului de dublu .

Hanescu a ajuns in 16-imile turneului londonez dupa ce a trecut de francezul Nicolas Devilde, in trei seturi, scor 6-2, 6-3, 6-1. El urmeaza sa-l intalneasca pe invingatorul partidei dintre Thiago Alves (Brazilia) - Gilles Simon (Franta).

Odata cu trecerea in etapa a treia a Wimblendonului, romanul si-a asigurat un cec de 29.250 de lire sterline si 90 de puncte ATP.

Tot astazi a semnat o victorie si Monica Niculescu, care impreuna cu partenera sa de dublu, rusoaica Alla Kudriavteva, s-a calificat in turul doi al turneului de dublu de la Wimbledon.

Niculescu si Kudriavteva au trecut de perechea spaniola Lourdes Domingues Lino/Arantxa Parra Santoja, cu scorul de 7-5, 4-6, 6-1 si vor intalni in turul urmator cuplul Chia-Jung Chuang (Taipei)/Sania Mirza (India), cap de serie numarul 15. Pentru aceasta victorie, Niculescu si Kudriavteva vor incasa un cec in valoare de 9.000 de lire sterline.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea