Social

Victor Becali il prefera pe Radoi lui Mutu

Impresarul considera ca fotbalistul stelist merita sa primeasca titulatura de fotbalistul anului 2005, deoarece Mutu a evoluat prea putin.

Forin Prunea, directorul compartimentului Relatii Internationale din cadrul FRF, a confirmat ieri dupa-amiaza ca Steaua a intrebat cum ii poate elibera cit mai repede cartea verde lui Mirel Radoi. Stiu de o discutie in privinta lui Radoi, ca ar putea fi vorba de un transfer in Italia. Stiu si ca ar intentiona sa ne solicite cartea verde, dar, cel putin deocamdata, noua nu ne-au cerut nimic in scris. Perioada de mercato dureaza pina pe 31 ianuarie, deci e timp ca Steaua sa-l vinda pe domnul Radoi, a spus Prunea. Gigi Becali insista insa ca Inter sa plateasca zece milioane de euro pentru finul sau, cu patru mai mult decit oferta italienilor. Fotbalistul stelist este apreciat inclusiv de impresarul Victor Becali, care, desi este certat cu varul Gigi, a declarat ca Radoi ar fi meritat laurii pentru evolutiile din 2005, in detrimentul lui Adrian Mutu. jucatorul anului cred ca trebuia sa fie Radoi. Mutu a jucat si la echipa nationala, si la Juventus, bine, dar a jucat prea putin, foarte putin. Cred ca jucatorul anului a fost Radoi. A fost campion cu Steaua si a ajuns in primavara europeana cu Steaua, iar antrenorul anului nu poate fi decit Razvan Lucescu, a spus Victor Becali. In ciuda acestei nominalizari, impresarul a declarat ca plecarea lui Protasov reprezinta cea mai mare pierdere a fotbalului romanesc: Se vede ca are scoala lui Lobanovski, este un model de antrenor. Intrebat despre presedinteele anului 2005, impresarul s-a bilbiit. Presedintele anului... nu stiu... chiar mi-e greu sa spun, evitind sa vorbeasca despre concurentii fratelui sau, presedinte executiv la Dinamo.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea