Social

Vicente del Bosque la Besiktas

Tehnicianul Vicente del Bosque a semnat, duminica seara, la Madrid, un contract pe o perioada de doua sezoane cu gruparea Besiktas.

"Del Bosque este un tehnician care a obtinut performante importante la Real Madrid. Noi am demarat negocierile cu acest antrenor imediat dupa alegerile pentru presedintia clubului", a precizat Oktay, care s-a deplasat la Madrid impreuna cu presedintele gruparii Besiktas, Yildirim Demiroren.

Kivanc Oktay a adaugat ca Del Bosque nu a fost adus la conducerea tehnica in urma unui esec al negocierilor cu germanul Lothar Matthaus , nume mentionat de Demiroren inainte de alegeri. "L-am ales pe Del Bosque deoarece doream un antrenor spaniol", a spus oficialul turc.

Potrivit AFP, tehnicianul spaniol, care se va deplasa la Istanbul impreuna cu cei trei secunzi ai sai, Jose Antonio Grande, Paco Jimenez si Javier Minano, va fi prezentat oficial in cursul zilei de luni.

Postul de antrenor al formatiei Besiktas, la care evolueaza Daniel Pancu si Adrian Ilie , a ramas vacant dupa demisia lui Mircea Lucescu, pe 18 mai.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea