Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Viata in Capitala, sport extrem

O fisura la o conducta de gaze, provocata de un muncitor neatent, a lasat ieri zeci de familii din sectorul 5 fara gaze. Un incendiu izbucnit, ieri-dimineata, in jurul orei 10.00, la o conducta de gaze de pe strada Malcoci din cartierul Rahova a bagat spaima in locuitorii din cartierul sectorului 5 al Capitalei. Oamenii au iesit din case si s-au adunat in fata blocurilor de teama ca incidentul sa nu ia amploare. Muncitorii unei firme care executa lucrari de reabilitare in zona Rahova, din sectorul 5, au atins un cablu electric de medie tensiune apartinand RATB. In urma arcului electric produs a fost perforata conducta de gaze in functiune, ceea ce a dus la producerea unui incendiu in santul deschis, se arata intr-un comunicat remis de Distrigaz . In zona Petre Ispirescu, circulatia tramvaielor inspre si dinspre Unirii a fost blocata mai bine de 20 de minute. "Vatmanul ne-a zis ca nu mai e curent. Am stat in jur de jumatate de ora in tramvai si, cand am vrut sa luam un taxi, nu ne lua nimeni, ca ne-au zis ca sunt ambulante si pompieri pe drum", a spus o calatoare. Caldura a topit semafoarele din zona Daca pasagerii din mijloacele de transport in comun au apucat sa vada doar un nor mare de fum si flacari ridicandu-se din pamant, oamenii care locuiesc in blocurile de pe strada Malcoci au spus ca valul de caldura le-a incins balcoanele si le-a topit jaluzelele de la ferestre. "Cornierul se incinsese ca nu mai puteam sa inchid geamul, care ardea, am avut si masina aproape de locul unde a luat foc si i-a topit cauciucul de la usi", a zis Mironica Samareanu, de pe strada Malcoci. Locatarii dau vina pe neglijenta muncitorilor. "Au lucrat si aseara si nu erau supravegheati", a explicat Teodor Alexandru. Inginerul-sef al firmei care are lucrari in zona spune ca oamenii afirma contrariul. "A fost o pozitionare incorecta a unui cablu electric in raport cu conducta de gaze. Au fost foarte apropiate, fara tub de protectie, s-a produs un scurtcircuit, care a strapuns conducta de gaze", a explicat inginerul Mihai Ioachim. Ca urmare a incidentului, sapte blocuri de locuinte si policlinica Malcoci au ramas fara curent electric mai bine de sase ore. Nu au existat victime umane, insa la intersectia dintre strada Malcoci si Calea Rahova, indicatoarele de circulatie si doua semafoare au fost arse complet.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea