Social

#proteste #sindicate #ratb #trafic #bucuresti

Vezi cum afecteaza protestul sindicatelor circulatia in Bucuresti

Traficul rutier din Bucuresti va fi puternic afectat de protestele sindicale programate pentru marti. 11 linii de autobuze vor avea trasee modificate, iar Politia recomanda soferilor sa evite arterele blocate de protestatari.

Mai multe artere din capitala vor fi blocate de protestul care se va desfasura intre orele 12.00-16.00. La manifestatie sunt asteptati circa 10.000 de oameni.

Politia Rutiera va restrictiona traficul pe urmatoarele artere:

  • Sos. Kiseleff, intre P-ta. Arcului de Triumf si P-ta. , pana la eliberarea de catre manifestanti
  • Cal. Victoriei , intre P-ta. Victoriei si P-ta George Enescu
  • Str. C.A. Rosetti, intre Cal.Victoriei si Bd. Magheru
  • Str. Stirbei Voda, intre Str. Luterana si Cal. Victoriei
  • Str. I. Dobrescu, Str. George Enescu, Str. Franklin si Str. Episcopiei
  • incepand cu ora 14.30, banda I de circulatie, de la P-ta. George Enescu, Str. Dem I. Dobrescu, Bd. Nicolae Balcescu, Bd. Carol I, pana la Ministerul Agriculturii


Politia recomanda conducatorilor auto: sa evite sa circule prin Sos. Kiseleff, P-ta. Victoriei si Cal. Victoriei,  potrivit Realitatea.net.

Traseele a 11 linii de autobuze vor fi afectate de protestul sindical. Linia 783 va circula de la Piata Arcul de Triumf, apoi pe B-dul Constantin Prezen, Calea Dorobantilor, B-dul Dacia, apoi Piata Unirii.

Autobuzele liniei 381 vor circula numai intre Piata Resita si Piata Romana . Pe linia 300, autobuzele vor circula intre statia Clabucet si Piata Victoriei pe traseul de baza apoi pe un in ambele sensuri prin strada Buzesti, Calea Grivitei, B-dul Dacia si Piata Romana.

Autobuzele liniilor 122, 126, 137, 138, 168, 226, 268, 368 vor circula pe traseele de baza pana la intersectia strazilor Stirbei Voda cu Luterana apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri prin strada Luterana, B-dul Dacia, Piata Romana, b-dul Gheorghe Magheru, Piata Universitatii cu intoarcere pe bulevardele Regina Elisabeta , Mihail Kogalniceanu si Eroilor apoi vor respecta traseele actuale.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea