Social

#ploi #vremea #vreme urata # ploi torentiale

Vesti proaste: Se strica vremea!

De duminica dupa-amiaza se strica vremea. Va ploua torential la munte, in vestul, sud-vestul, centrul tarii si partial in celelalte zone, a anuntat Administratia Nationala de Meteorologie. 

Aversele vor avea caracter torential, vantul va sufla puternic, iar in unele zone va cadea si grindina. Ploile nu se vor opri duminica, ci vor continua si luni. 

Cantitatile de apa vor depasi local 15-20 de litri pe metru patrat si izolat 30-40 de litri pe metru patrat, in special in zonele montane, in Oltenia si Transilvania.

"Din după-amiaza zilei de duminica, 10 mai si pana in partea a doua a zilei de luni, 11 mai, vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferica accentuata ce se va manifesta la munte, in vestul, sud-vestul si centrul tarii si pe spatii mai restranse in restul teritoriului. Vor fi averse ce vor avea si caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si conditii de grindina", potrivit ANM. 

Informarea meteorologica intra in vigoare duminica, la ora 15.00 si este valabila pana luni, la aceeasi ora, potrivit mediafax.ro. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea