Social

# zile libere elevi #zile libere

Vesti bune pentru elevi! Vor avea inca o zi libera in luna noiembrie

 

Elevii se vor putea bucura in luna noiembrie de inca o zi libera, cu ocazia alegerilor prezidentiale. In aceste situatii, scolile se inchid pentru a putea organiza in scoli sectiile de votare, care se amenajeaza in unitatile de invatamant.

În plus, în perioada 26 octombrie – 3 noiembrie 2019, clasele din învăţământul primar, precum şi grupele din învăţământul preşcolar vor intra în vacanță, la fel ca în fiecare an. Elevii din clasele gimnaziale și de liceu vor trebui să aștepte până pe 21 decembrie, când se va da startul vacanței de iarnă, care va dura până pe 12 ianuarie. Noutatea constă în eliminarea vacanței intersemestriale, astfel că semestrul al doilea va începe de luni, 13 ianuarie, imediat după sărbători.

Astfel, dupa ce vacanta de iarna a fost prelungita la trei saptamani, fata de doua cum era in anii precedenti, in prima parte a lunii noiembrie vor avea inca o zi libera, pentru ca in aceasta perioada se vor desfasura alegerile prezidentiale.

Trei saptamani de vacanta de iarna

Anul acesta s-a modificat si structura anului scolar. Astfel, daca in anii precedenti elevii au stat acasa doar doua saptamani in vacanta de iarna, anul acesta se vor putea bucura de trei saptamani.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea