INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

#stare de sanatate florin piersic #florin piersic

Vesti bune de la medici despre starea lui Florin Piersic. Se ia in calcul amputarea piciorului?

Actorul Florin Piersic a fost supus unei interventii chirurgicale extrem de dificile, de catre medicii de la Spitalul Foisor. Acestia au montat o proteza provizorie la picior, cu pompa de antibiotice pentru a curata infectia. 

Potrivit medicilor, evoluti postoperatorie a fost una foarte buna. Actorul in varsta de 88 de ani este cooperant si comunicativ, dar se afla in continuare pe sectia de Terapie Intensiva.

"In urma evaluarii din aceasta dimineata, starea de sanatate a domnului Florin Piersic este usor imbunatatita, cu o evolutie lent favorabila. Perioada critica postoperatorie este de 72h, in prima zi postoperator parametrii biologici legati de inflamatie s-au ameliorat, pacientul este afebril, cooperant, se alimenteaza si bea lichide singur", au anuntat, vineri, reprezentantii unitatii medicale unde se afla internat marele actor. 

Se ia in calcul amputarea piciorului?

 Exista informatii potrivit carora medicii ar lua in calcul sa ii amputeze piciorul din cauza infectiei cu stafilococ. 

Dupa interventia dificila in care i-a fost schimbata proteza, medicii iau in calcul amputarea piciorului actorului, din cauza infectiei cu stafilococ de care sufera. Pentru a vedea cat de avansata este infectia in jurul protezei de la genunchi a fost nevoie de o investigatie de tip PET CT.

Starea pacientului, la momentul internarii, era una grava, mai ales din cauza problemelor cardiace, dar si a altor patologii asociate.

Proteza care i-a creat probleme actorului, a fost montata in 2019. In urma infectiei, aceasta a trebuit sa fie eliminata cat mai rapid, fiind inlocuita cu una provizorie, de tip spacer, cu pompa de antibiotic care are rolul de a curata locul de infectiei.

Se pare ca actorul sufera de septicemie, o infectie generalizata, dar care a dus la numeroase probleme, mai ale in locul cu proteza. Infectia ar fi pornit de la o branula montata acasa, pe care actorul ar fi tinut-o mai mult decat I se recomandase.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea