Social

# transport in comun #ministerul transporturilor #pensionari #veterani #reducere costuri #transport gratuit #fort #federatia operatorilor de transport

Veste trista pentru pensionari si veterani: fara transport redus sau gratuit de la 1 septembrie

Pensionarii si veteranii ar putea sa nu mai beneficieze de transport redus sau gratuit de la 1 septembrie, potrivit unui anunt al Federatiei Operatorilor Romani de Transport (FORT), care sustine ca Ministerul Transporturilor are datorii mai vechi de un an de zile fata de transportatori.

Valoarea totala a datoriilor este de aproximativ 100 de milioane de lei. Din cauza lipsei unui raspuns care sa ofere garantia platii datoriilor sau orice alta masura compensatorie, transportatorii membri FORT au decis "sa nu mai suporte din propriul buzunar" ajutorul de stat oferit categoriilor defavorizate, se arata intr-un comunicat al FORT, potrivit Mediafax.

"In numele membrilor sai, Federatia Operatorilor Romani de Transport isi cere scuze in mod public fata de toti cei ce vor avea de suferit in aceasta situatie", se mai spune in comunicat.

In prezent, potrivit legislatiei, pensionarii beneficiaza de o reducere de 50%, iar veteranii de razboi de transport gratuit.

Sursa foto: hitechpedia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea