Social

# zile libere sfanta maria #zile libere

Veste proasta: S-au razgandit! Ce se intampla cu zilele libere de Sfanta Maria!

Una calda, alta rece! Veste proasta pentru toti bugetarii! Zilele libere pe care urmeaza sa le aiba cu ocazia Sfintei Maria vor trebui recuperate!

Zilele libere vor fi recuperate fie in doua zile de sambata, fie prin prelungirea programului de lucru zilnic, pana cel tarziu în 7 septembrie.

"Printr-o hotărâre, Guvernul a decis ca zilele de 16 şi 17 august să fie zile nelucrătoare în sistemul public. După cum ştiţi, ziua de 15 august, Adormirea Maicii Domnului, se sărbătoreşte anul acesta într-o zi de miercuri, aşadar următoarele două zile, joi şi vineri, vor fi libere. Excepţie fac locurile de muncă unde activitatea nu poate fi întreruptă, magistraţii şi personalul din instanţele judecătoreşti implicaţi în soluţionarea proceselor cu termene în zilele respective, 16 şi 17 august”, a declarat, la finalul şedinţei de Guvern, purtătorul de cuvânt al Executivului, Nelu Barbu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea