Social

#campionatul mondial de fotbal 2014 #studiu #fotbal #sex #partide sex

Veste proasta! 4 din 10 barbati evita sa faca sex in timpul Campionatului de fotbal

Vechea scuza cu durerea de cap a fost inlocuita de fanii fotbalului cu "vreau sa ma uit la meci", cel putin in aceasta vara, sustine un studiu Durex, citat de metro.co.uk.

Scuza legata de fotbal, sustin cercetatorii, se afla in top in luna care urmeaza, luna marcata de Campionatul Mondial de Fotbal. Ea este urmata de alte motive care ii vor tine departe unul de altul pe parteneri precum "ma doare spatele", "sunt prea obosit", "ma doare capul" si "am lucrat pana tarziu".

Cercetatorii spun ca 40% dintre barbatii chestionati au declarat ca vor refuza partidele de sex atunci cand la televizor vor fi difuzate meciuri importante, iar 42% au marturisit ca vor scurta durata unei partide de amor pentru a avea mai mult timp sa vizioneze partidele de fotbal. 37% dintre cei 2.000 de barbati chestionati au spus ca ar fi de acord sa faca sex cu conditia sa fie si televizorul pornit, iar ei sa poata arunca din cand in cand un ochi pentru a vedea ce se intampla pe terenul de fotbal.

Sursa foto: metro.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea