Social

# munte 2015 # mare 2015 # oferta vacanta 2015 #vacanta 2015 #vacanta ieftina

Veste buna! Se ieftinesc vacantele

Vacantele in Romania si in strainatate se vor ieftini cu pana la 10%. Cel putin asta sustine Alin Burcea, prim-vicepresedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT).

Guvernul ia in calcul scaderea TVA la 9% pentru intregul domeniu al turismului. "Pentru turism, noul Cod Fiscal este ca un dar de la Dumnezeu, pentru ca propune reducere de TVA la agentii, reducerea TVA la alimentele de baza, care va ieftini mancarea in statiuni, si reduceri de CAS, care inseamna ca oamenii vor avea mai multi bani. Daca oamenii vor avea mai multi bani in buzunar, o parte din ei se vor duce si pe turism", a afirmat, pentru Mediafax, Alin Burcea.

El a adaugat ca, in aceste conditii, vacantele se vor ieftini cu peste 10%, in conditiile in care in strainatate turismul se scumpeste permanent.

Anul trecut, s-au cazat in Romania 8,4 milioane de turisti, cu 6,6% mai mult decat in anul precedent. Numarul turistilor straini a crescut cu 11,5%, pana la 1,9 milioane, iar cel al romanilor cu 5,3%, la 6,5 milioane, scrie HotNews.

Foto: wonderful-romania.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea