Social

#eleiminare taxe # vesti bune romani #vacanta litoral #eliminare taxa #taxe #vacanta #litoral

Veste buna pentru romanii care merg la mare. Taxa eliminata! Ce nu vei mai fi nevoit sa platesti

 

Vara vine cu vesti bune pentru romani. In special pentru cei care abia asteapta weekendul pentru a da o fuga la mare. Acestia nu vor mai fi nevoiti sa plateasca o anumita taxa, asa cum faceau pana in prezent.

Un proiect de ordin al Ministerului Transporturilor prevede ca, incepand cu 1 iunie 2023, romanii nu vor mai fi obligati sa plateasca o taxa. Este vorba despre taxa de pod,  de la Fetesti, de pe Autostrada Soarelui. Astfel, romanii care merg la mare, nu vor mai plati taxa de pod.

Masura este valabila insa doar in timpul verii. Aceasta intra in vigoare incepand cu 1 iunie si este valabila pana in ultima zi a verii, pe 31 august. Dupa aceasta data, plata taxei de pod va fi, din nou obligatorie. Asadar, incepand cu data de 1 septembrie 2023, taxa va fi reintrodusa.

Astfel, datorita unui proiect de ordin al lui Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, suspendarea tarifului de folosire a podului de la Fetesti urmeaza sa intre in vigoare pentru toate categoriile de vehicule, fara nicio restrictie, pana in momentul in care lucrarile pentru reabilitarea podului se vor incheia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea