Social

Veron la Internazionale Milano

Mijlocasul argentinian Juan Sebastian Veron de la Chelsea a fost imprumutat, pentru urmatorul sezon, clubului Internazionale Milano, a anuntat gruparea italiana, citata de AFP.

internazionale milano va plati salariul jucatorului de aproximativ 6 milioane de euro pe an. "Sint extrem de bucuros, mai ales ca visam sa joc la Inter. Nu m-am gindit deloc la bani. Prin venirea la Inter, mi-am indeplinit un vis", a declarat Veron.

Un purtator de cuvint al clubului englez a afirmat ca atit jucatorul, cit si Chelsea sint multumiti de acordul incheiat. "Imprumutul lui Veron este in conformitate cu politica noului antrenor Jose Mourinho de a a lucra cu un numar mic de jucatori", a apreciat sursa citata.

Veron a fost transferat, in 2003, la Chelsea de la Manchester United , pentru 22,5 milioane de euro. Veron, accidentat la spate, nu a jucat decit 14 meciuri si nu a marcat decit un singur gol.

El anuntase ca doreste sa revina in Italia, dupa ce mai evoluase la Sampdoria Genova, Parma si Lazio Roma . In 2001, Veron s-a transferat la Manchester United, pentru suma de 45 de milioane de euro.

"Am petrecut trei ani in Anglia, ani foarte buni in plan personal, dar nu la fel de buni in ceea ce priveste fotbalul, chiar daca am cistigat un titlu de campion cu Manchester United", declarase Veron, in luna mai, atunci cind a anuntat ca are o oferta de la Internazionale Milano.



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea