Social

#dan voiculescu #felix #proces #daune morale #securitate #cnsas

Verisoara lui Dan Voiculescu vrea daune morale pentru ca a fost turnata de Felix

Verisoara senatorului PC Dan Voiculescu , Paraschiva Silaghi, intentioneaza sa ii ceara acestuia daune morale daca instanta va hotari ca Felix a fost informator.

In cadrul procesului in care CNSAS cere constatarea calitatii lui Dan Voiculescu de colaborator al Securitatii, verisoara acestuia, Paraschiva Silaghi, a depus o cerere de interventie.

Ea a vrut sa-si schimbe declaratiile dupa ce a vazut dosarul de urmarire. Silaghi, care acum locuieste in Germania, a cerut amanarea procesului pentru a-si angaja un avocat care sa o reprezinte impotriva lui Voiculescu

Verisoara lui Voiculescu a tinut sa-si anuleze vechile declaratii, in care preciza ca afirmatiile lui Voiculescu catre Securitate nu i-au afectat viata.

Senatorul PC a fost declarat de CNSAS, in 2006, colaborator al Securitatii ca politie politica, dar el a atacat documentul la Curtea de Apel Bucuresti, proces care este inca in desfasurare.

"Lucrand in comert exterior eram obligat sa-mi castig si eu o paine cand ma intrebau de un cetatean strain ce e cu el sa spun ce stiu despre el. Dar nici pe acela nu il turnam in sensul de a-i face vreun rau. Despre romani, dupa cum rezulta din toate dosarele si din toate hartiile acestea, nu am vorbit in viata mea. Nu era preocuparea mea. Preocuparea mea era comertul exterior", a spus Dan Voiculescu la audierile CNSAS, conform Adevarul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea