Social

#elodia #judecata cioaca elodia #elodia ghinescu #deces elodia ghinescu #cristian cioaca judecata #cristian cioaca #sentinta cristian cioaca

Verdict final in cazul Elodia. Afla ce a patit Cristian Cioaca!

La aproape sapte ani de la disparitia Elodiei Ghinescu, procesul in care Cristian Cioaca a fost cercetat pentru omor s-a incheiat. Politistul a fost condamnat definitiv la 15 ani si 8 luni de inchisoare.

Pedeapsa data de Curtea de Apel Pitesti este mai mica decat cea data de Tribunalul Arges, de 22 de ani de inchisoare. Magistratii Curtii de Apel au schimbat incadrarea juridica a faptei din "omor" in "lovituri cauzatoare de moarte".

Cristian Cioaca a fost trimis in judecata la sfarsitul lui ianuarie 2013 pentru omor calificat si profanare de morminte. Procurorii instantei supreme aratau in rechizitoriu ca in noaptea de 29 spre 30 august 2007, "pe fondul unor relatii conflictuale preexistente legate de un iminent divort determinat de presupusele relatii extraconjugale ale sotilor, in timp ce se aflau in dormitorul matrimonial, discutiile au degenerat, context in care Cristian Cioaca i-a aplicat sotiei sale, Elodia Ghinescu, multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia".

De aproape 6 ani au avut nevoie anchetatorii pentru a strange dovezile necesare sa il incrimineze pe politist. Cristian Cioaca urmeaza sa se intoarca in Penitenciarul Colibasi, acolo unde a mai petrecut 14 luni in arest preventiv. El fusese eliberat sub control judiciar in luna februarie.

Foto: pressalert.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea