Social

#medicamente #politie #ancheta #deces #moarte #michael jackson

Verdict: crima in cazul mortii lui Michael Jackson

Conrad Murray este foarte aproape de a fi acuzat de uciderea lui Michael Jackson. Acest lucru se va intampla cel mai probabil dupa ce medicii legisti din Los Angeles au clasificat drept omucidere moartea cantaretului.

Legistii au stabilit ca Michael a primit un cocktail de medicamente cu cateva ore inainte de a muri, medicamentul care i-a fost fatal artistului fiind Propofolul. Medicul curant al artistului, Conrad Murray a spus ca ca i-a administrat intravenos megastarului, mai multe seri la rand, 50 de miligrame de Propofol ca sa-i trateze insomnia, dupa cum noteaza Stirile Pro TV. Insa pentru ca avea temerea ca Michael va deveni dependent de medicamente, a incercat sa-i reduca dozele si sa combine mai multe sedative.

Conform presei americane, in decurs de 12 ore medicul i-a administrat lui Michael mai multe medicamente: Valium, Lorazepam intravenos, Midazolam (sedativ) si in final 25 de miligrame de Propofol, la insistentele megastarului. Dupa aproximativ 15 minute de la administrare, cand s-a intors in camera, doctorul a observat ca Michael nu mai respira, asa ca a incercat sa-l resusciteze.

Dupa 47 de minute in care a vorbit la telefon , Murray a sunat la 911, la sosirea paramedicilor fiind constatat decesul. Insa se pare ca Murray ar fi refuzat sa semneze certificatul de deces al megastarului, desi el a fost cel care i-a constatat decesul
, dupa cum noteaza TMZ.com.

Politistii au gasit in casa in care a murit Michael opt flacoane cu Propofol, dar si Tamsulosin, Lorazepam, Temazepam, Clonazepam, Trazodona si Tizanidine. Medicamentele erau prescrise de Dr. Murray, Dr. Arnold Klein si Dr. Allan Metzger. Primul dintre ei va fi cel mai probabil acuzat pentru ca el s-a aflat langa Michael in momentul mortii.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea