Social

Veneţia, Roma şi Paris, destinaţii preferate pentru Valentine's Day

Nici nu s-au stins bine ecourile petrecerilor de Crăciun şi Revelion şi agenţiile de turism se grăbesc să iasă pe piaţă cu pachete de servicii pentru euro , la Veneţia Cei care aleg Veneţia de Valentine's Day au două motive de bucurie: în perioada 10-20 februarie se desfăşoară şi Carnavalul, astfel încat distracţia este asigurată. Un pachet de servicii care cuprinde 5 nopţi de cazare la hoteluri de trei stele, micul dejun şi transportul cu autocarul pleacă de la 290 de euro de persoană. Pentru transportul cu avionul, preţul unui pachet de servicii care cuprinde trei nopţi de cazare la categoria trei stele, micul dejun, depăşeşte 300 de euro. Nu sunt incluse însă transportul de la aeroport la hotel, plimbările cu vaporaşul, intrările la muzee şi festivaluri, precum şi asigurările. La Verona poţi petrece cu 100 de euro Mai puţin costisitor, dar romantic prin definiţie este oraşul italian Verona, unde trei nopţi de cazare la un hotel de patru stele, micul dejun inclus, costă circa 100 de euro de persoană. Transportul nu este asigurat. Pentru Roma, tarifele pleacă de la 310 euro de persoană, pentru 3 nopţi cazare la un hotel de patru stele, micul dejun şi turul oraşului, fără cazare. Pentru Viena trebuie să scoateţi din buzunare sume care pleacă de la 245 de euro, pentru 3 nopţi cazare la un hotel de patru stele, micul dejun, fără transport. Puteţi alege Praga, unde un pachet de servicii care cuprinde transportul cu avionul, 2 nopţi cazare la un hotel de patru stele, accesul la facilităţile pentru hidroterapie ale unităţii, surprize şi o cină romantică costă 235 de euro, fără taxe de aeroport. "Oraşul luminilor " vă poate încanta dacă sunteţi dispuşi să cheltuiţi minimum 235 de euro de persoană, pentru trei nopţi cazare cu mic dejun, cocktail de bun-venit, tur de oraş cu minibuz şi un card transportul în comun. Pentru destinaţia Amsterdam, un pachet de servicii de 3 nopţi cazare la 3 stele cu micul dejun, croaziera pe canale cu vaporaşul (inclusiv intrare la Muzeul Rijk), card de transport în comun şi intrarea gratuită la marile muzee, fără transport şi asigurare medicală trebuie să plăiţi circa 380 de euro/persoană. Pe ansamblu, pană în acest moment, cererile pentru petrecerea Valentine's Day în străinătate sunt mai mari cu 30% faţă de perioada similară a anului trecut.

Trimite o felicitare animata de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea