Social

#alegeri parlamentare # usl #politica #vasile blaga #sebastian ghita

Vasile Blaga: Sebastian Ghita va candida pe listele USL la alegerile parlamentare

Sebastian Ghita, patronul postului Romania TV, va candida pe listele USL Prahova, la alegerile parlamentare din luna decembrie, sustine Vasile Blaga, presedintele PDL.

"Am mai discutat si cu oameni de afara, nu vreau sa nominalizez vreo televiziune, dar mi-au spus: 'Daca s-ar intampla la noi asa ceva, primul procuror ar interveni'. Unde ati mai vazut intr-un stat democratic ca patronii principalelor televiziuni de stiri sa candideze pe lista unei aliante? Iata ca o fac!", a declarat Blaga, marti seara, la Nasul TV.

Intrebat daca face referire la Sebastian Ghita, patronul Romania TV, Blaga a raspuns: "Da, si dansul candideaza. La USL Prahova".

Argentina Costache, de la Biroul de presa al PSD Prahova, spune ca deocamdata nu s-au definitivat candidaturile nominale pentru colegiile din Prahova. "Acest lucru se va intampla in jurul datei de 15 octombrie", a mai spus oficialul PSD.

Potrivit presei locale, Sebastian Ghita ar urma sa candideze in Colegiul 4 din Prahova.

Foto: ghimpele.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea