Social

#tinerete #femei #botox #frumusete #laser #seductie #operatii estetice

Varsta la care femeile ating pragul maxim de frumusete

Varsta la care femeile ating pragul maxim de frumusete este de 29 de ani, dar sunt mai seducatoare la 30 de ani, potrivit unui sondaj realizat de revista "Allure". Se pare ca femeile ceva mai "coapte" si mature sunt mai frumoase, contrar parerii generale conform careia tineretea este etalonul frumusetii femeii in societate.
Aspectul fizic si varsta au fost intotdeauna criteriile principale pentru stabilirea standardelor de frumusete in societate.

Daca pana acum, se promova ideea ca femeile tinere sunt cele mai frumoase, sondajul facut printre tineri de revista Allure demonteaza toate aceste pareri si restabileste tiparele sau standardele de frumusete. Sondajul evidentiaza faptul ca femeile sunt frumoase si seducatoare abia la varsta 30 de ani.

36% dintre persoanele cu varste intre 18 si 29 de ani intervievate in cadrul sondajului au declarat ca "femeile mai in varsta sunt mai sexy".

Intrebate cu privire la metodele folosite pentru infrumusetare si mentinerea tineretii, 70% dintre persoanele intervievate au declarat ca aleg proceduri neinvazive. Doar 1% dintre respondenti au declarat ca au apelat la operatii estetice, tratamente cu laser sau injectii cu botox pentru a-si mentine sau imbunatati aspectul fizic.

Sursa foto: Onewed.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea