Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Varianta 58 la istorie si la geografie

Incepand cu ora 10:00, cei aproximativ 230.000 de elevi, absolventi ai gimnaziului, sustin astazi ultima proba la istorie sau geografia Romaniei. La sediul Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului a fost extrasa varianta cu numarul 58 atat pentru proba de astazi la istorie, cat si pentru cea de la geografie a Testelor Nationale. Prima afisare a rezultatelor va avea loc in data de 24 iunie, pana la ora 16.In aceeasi zi se pot depunde si contestatiile. Rezolvarea acestora este prevazuta in perioada 25 - 27 iunie, iar afisarea rezultatelor finale, in data de 28 iunie. Nota minima de promovare la fiecare dintre probe este 5. Pe baza mediei obtinute la Testele Nationale si a mediei din anii I-VIII, elevii se vor inscrie la liceu. Repartizarea in clasele a IX-a se va face in functie de note si de optiuni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea