Social

Vara vine inca din acest week-end

Week-end cu temperaturi de vara pentru acest sfarsit de saptamana. Meteorologii anunta temperaturi de 30 de grade C in intreaga tara, incurajand astfel iesirile in natura.

Singurele zone in care exista posibilitatea de a fi nevoie de umbrela sunt zone izolate de la munte, in nordul si centrul tarii, acolo unde sunt anuntate averse si descarcari electrice , insa de scurta durata. In restul tarii insa, in special in sud si in vest, temperaturile maxime vor atinge sambata si duminica pana la 32 de grade.

Pentru cei care vor sa mearga la munte, ei trebuie sa stie ca cerul va fi temporar noros, insa temperaturile vor fi destul de ridicate. Astazi se va innora trecator dupa-amiaza si in prima parte a noptii, atunci cand sunt asteptate si averse locale, descarcari electrice si izolat chiar grindina .

Pe litoral, vremea va fi tocmai buna de plaja, desi cerul va fi variabil si vantul va sufla cu intensificari moderate. Temperaturile maxime vor atinge si depasi 22-23 de grade C, iar cele minime se vor incadra intre 14 si 17 grade C. Aceleasi valori termice va avea si apa marii , duminica va ajunge chiar la 18 grade Celsius. Astazi, vremea este frumoasa si destul de calda, cu soare acre straluceste si vant destul de puternic. Maximele vor fi cuprinse intre 18 si 21 de grade.

In Capitala, vremea va fi calda, in ciuda cerului variabil. Temperaturile minime se vor incadra intre 13 si 14 grade C, iar cele maxime intre 29 si 30 de grade C. Nu va ploua pe perioada week-endului. Astazi vremea va fi calda, cu cer variabil si vant moderat. La amiaza vor fi in jur de 26 de grade, cu aproximativ 2 grade peste normala acestei perioade.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea