Social

#meteo #vijelii #prognoza meteo #descarcari electrice

Vara nehotarata! Cum va fi vremea in weekend

Weekendul acesta vei gasi doar cateva refugii unde sa te adapostesti de vremea urata ce cuprinde intreaga tara. In majoritatea regiunilor se vor inregistra furtuni insotite de intensificari ale vantului si descarcari electrice, in timp ce temperaturile scad cu cateva grade.

Dobrogea si litoralul Marii Negre sunt optiunile celor care vor sa caute in weekend un loc in care soarele sa isi mai arate fata. Temperaturile de pe Litoral vor fi cuprinse intre 28 si 29 de grade pentru intreg intervalul.

In tara insa, vremea va inregistrari modificari bruste ale regimului termic, temperaturile fiind in scadere cu 4-5 grade Celsius fata de zilele anterioare. In Bucuresti cerul va fi noros cu sanse de ploaie astazi si sambata, temperatura medie fiind de 27 de grade. Abia duminica, soarele va straluci mai puternic, ridicand mercurul din termometre pana la 31 de grade Celsius.

Restul tarii se va confrunta cu averse, vijelii, descarcari electrice si, pe alocuri, grindina. Atentionarea meteorologilor vizeaza centrul, estul, vestul, nordul si nord-vestul tarii. 22 de grade Celsius in Brasov, Suceava si Timisoara, si 23 de grade in Baia Mare si Cluj sunt temperaturile inregistrate vineri si sambata. Vremea se va indrepta in ultima zi de weekend.

Sursa foto: ufosandalienlife.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea