Social

#prognoza meteo #vremea bucuresti #vremea litoral #vreme vara

Vara isi intra in drepturi. Vezi cu ce temperaturi vine luna iulie!

Vremea pare in sfarsit sa revina la normal, iar luna iulie va aduce in sfarsit temperaturile asteptate pentru petrecerea vacantei estivale in conditii normale. Inceputul de saptamana arata ca in sfarsit se da startul sezonului de bronzat.

Astazi vom avea partea de o zi calda, cu cer partial noros. Temperaturile se vor incadra intre 27 si 31 de grade Celsius. Vestul, nordul si sud-vestul tarii sunt zone in care mai sunt posibile ploi locale, dar litoralul va fi scaldat toata ziua de razele soarelui.

Marti, ultimii nori se vor scutura deasupra zonelor din centrul, nord-vestul si estul Romaniei, in restul tarii fiind intrunite conditiile unei zile normale de vara. Temperatura va fi cuprinsa intre 23-29 de grade.

Miercuri, sansele de ploaie sunt reduse la zero. Termometrele de la malul marii vor indica 27 de grade, in timp ce in Bucuresti mercurul va urca pana la 29 de grade Celsius.

Foto: mysydneyparislife.wordpress.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea